Zo. 22 juli - Beachvolleybal (12.00u)

 

Op zondagmiddag vindt natuurlijk ook dit jaar weer het niet meer weg te denken beachvolleybaltoernooi plaats. Voor de 23e keer wordt dit evenement georganiseerd waarbij het volleybaltoernooi een begrip is geworden in de regio. Elk jaar zijn de schitterend aangelegde zandstranden weer ruim bezet met 60 a 70 teams en wordt er op het zeer sfeervol ingerichte volleybalterrein flink gestreden om de titel. Gezelligheid en sportiviteit voeren de boventoon en met behulp van goedgezinde weergoden, een heerlijk drankje en een goed stukje muziek hopen we er ook dit jaar weer een mooi feest van te maken.

 

Er wordt gespeeld in een jeugd- en een volwassenen categorie. De wedstrijden beginnen om 12.00 uur. De teams zijn verplicht om met ten minste één dame te spelen. Afhankelijk van het aantal deelnemende teams eindigt het toernooi om ± 16.30 uur. Na afloop vindt in de tent de prijsuitreiking plaats. 

 

Je kunt je opgeven via onze site www.esbrook.nl Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- voor een volwassen team en € 10,- voor een jeugdteam. Geef je snel op, de inschrijving sluit op 12 juli 2018.

 
Met vriendelijke groet,

Organisatie beachvolleybal