Za. 8 juli - Surprise Act en Drive-in (21.00u-3.00u)

Op de zaterdagavond 

DJ D-Lanor

DJ D-Lanor zag begin jaren 80 het levenslicht en sindsdien is deze allround DJ non-stop bezig met muziek. Al op jonge leeftijd ‘mixte’ Ronald al met oude CD spelers en mengpaneeltje de hits uit die tijd aan elkaar voor vrienden en op schoolfeesten. Op zijn 13e jaar stond hij voor de school zijn plaatjes aan elkaar te draaien.

Niet veel jaren later kwamen er steeds meer feesten waarop DJ D-Lanor zijn dj kunsten vertoonde. Schoolfeesten, verenigingsfeesten en bruiloften waren het toneel waarop DJ D-Lanor zich toen begaf.  

Regionaal werd steeds vaker zijn naam genoemd en het was een kwestie van tijd tot dat DJ D-Lanor in een kroeg of café zou gaan draaien. Verschillende horecaondernemers hebben inmiddels ervaren hoe een avond er uitziet als DJ D-Lanor de muziekkeuze onder zijn hoede heeft.

Ronald heeft jarenlang ervaring opgedaan door te draaien op feesten, bruiloften en andere evenementen. Ook nu wordt hij vaak geboekt door discotheken, feestcafés, kroegen en andere organisatoren van feesten. DJ D-Lanor neemt je mee in een wervelende muziekmix waar de skihutjetsers, top40 hits, r&b-stampers, foute muziek en oldiekrakers je om de oren vliegen. Door zijn korte draaistijl en opzwepende teksten door de microfoon bezorgt hij iedereen (van jong tot oud) de avond van zijn of haar leven!